Kazan Stanki Shopping & Product Reviews Καλύτερους τρόπους για να πάρετε χειροποίητα κοσμήματα μοναδικά σκουλαρίκια, χειροποίητα βραχιόλια – φωτογραφίες

Καλύτερους τρόπους για να πάρετε χειροποίητα κοσμήματα μοναδικά σκουλαρίκια, χειροποίητα βραχιόλια – φωτογραφίες

Σήμερα, τα κοσμήματα είναι γενικά εξοπλισμένα, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να δημιουργήσουν τυπικούς τύπους κοσμημάτων πολύ πιο οικονομικά από ό, τι οι συμβατικές χειροτεχνίες και οι μέθοδοι χύτευσης χεριού. Η διάδοση των προϊόντων σήμερα με ταχείες μεθόδους σύμφωνα με τα πρότυπα συμμορφώνεται με μέρη όπως μέταλλα, μέρη και ρητίνες, αφήνοντας επίσης πολύπλοκα σχέδια κοσμημάτων να γίνονται με ρυθμό και ομοιομορφία. Η τεχνική απεργία εμπλέκεται και σφυρηλατεί, επίσης, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί συνήθως στην αγορά παραγωγής κοσμημάτων σήμερα, για να βοηθήσει στη διασφάλιση της παραγωγής ενός συνεπούς, πολύ κερδοφόρου προϊόντος. Πριν από τη δεκαετία, αλλά η σύγχρονη αγορά έχει εξειδικευμένη αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος για τα χειροποίητα κοσμήματα και η καλύτερη αξία τοποθετείται και πάλι σε μοντέλα κοσμημάτων περιορισμένης έκδοσης που παράγονται με παλιές διαδικασίες λήψης αποφάσεων.Image result for γυναικεια κοσμηματα

Με αυτήν την ανανεωμένη ζήτηση, οι τεχνίτες κοσμημάτων σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν αυξημένες πωλήσεις και αναγνώριση των δεξιοτήτων και των δεξιοτήτων τους. Αρκετές γκαλερί ειδικότητας – καθώς και σημαντικά πολυκαταστήματα – διαθέτουν τώρα μια αυξανόμενη ποικιλία χειροποίητων κοσμημάτων. Με την εμφάνιση και τη διανομή του ιστού ως λογισμικού εισοδήματος παγκοσμίως, αρκετοί διεθνείς βιοτεχνικοί τεχνίτες, τοποθετημένοι σε μακρινά μέρη, μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα οφέλη από τις απευθείας πωλήσεις σε απομακρυσμένους πελάτες κολιε με ονομα.

Η Novica φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αγορά χειροποίητων κοσμημάτων στο Διαδίκτυο, με περίπου 15.000 διακριτικά σχέδια, πρωταρχικά από πλοιάρχους στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Η Regina Bimadona, διευθυντής του τοπικού γραφείου της Novica στο Μπαλί, η οποία είναι καλλιτέχνης κοσμημάτων, εργάζεται με έντονο τρόπο για να καταλάβει κοσμηματοπωλεία στο Μπαλί και την Java, υποστηρίζοντας τους να φέρουν τις επιλογές τους και τις αρχικές ιστορίες πίσω από αυτές τις επιλογές σε ευγνώμονες καταναλωτές παγκοσμίως. Η Bimadona ειδικεύεται στην ενθάρρυνση των κοσμηματοπωλών που εξακολουθούν να αναπτύσσουν βιβλιοθήκες περιορισμένης έκδοσης με συμβατικές, χειροποίητες τεχνικές. Στην επόμενη συνέντευξη, ο Bimadona εντοπίζει τις βασικές διαφορές μεταξύ χειροποίητων και μαζικών κοσμημάτων, καθώς και τα οφέλη και τα αρνητικά σε εξίσου χειροποίητες και μηχανικές τεχνικές.

Τα χειροποίητα κοσμήματα κατασκευάζονται με δάκτυλα, αντί να κατασκευάζονται μηχανικά από μηχανές. Οι χειροποίητοι κοσμηματοποιοί χρησιμοποιούν προηγούμενες μεταλλικές ικανότητες, απλές μεθόδους και μια ευρεία επιλογή πρακτικών για να δημιουργήσουν τις επιθυμητές μορφές και μορφές τους. Στα χειροποίητα κοσμήματα μπορείτε να βλέπετε συχνά την πρωτοτυπία κάθε αντικειμένου, την ανομοιομορφία του από παρόμοια κομμάτια. Μπορείτε να αισθανθείτε γενικά την εθνική ατομικότητα, να νοιώσετε και να καταγράψετε πραγματικά πολλά διαφορετικά μοτίβα, ακόμη και όταν δεν παρέχονται τέτοιες πληροφορίες σε συνδυασμό με το κόσμημα. Οι χειροποίητες τεχνικές κοσμημάτων περιλαμβάνουν σημαντική συγκέντρωση, χρόνο, ταλέντο, φαντασία και αφοσίωση. Αυτό πραγματικά είναι συχνά σαφώς αναγνωρίσιμο στο τελειωμένο κομμάτι, δημιουργώντας υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα ξεχωρίζουν από μαζικά κατασκευασμένα, ομοιόμορφα αντικείμενα.

Υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι που οι πελάτες μπορούν να πουν τη μεγάλη διαφορά μεταξύ πραγματικά χειροποίητων κοσμημάτων και κοσμημάτων μαζικής παραγωγής που θα μπορούσαν σε πρώτη φάση να φαίνονται χειροποίητα; Για παράδειγμα, μερικά από τα κοσμήματα που ανακαλύπτουμε στα μεγάλα καταστήματα σήμερα μπορεί να φαίνονται “ρουστίκ”, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι παράγεται πραγματικά με το χέρι.

Θα διαπιστώσετε ότι το σωστό χειροποίητο κόσμημα συνήθως δεν είναι παρόμοιο με διαφορετικά στοιχεία του ίδιου σχεδιασμού. Είναι συνήθως πιο εύκολο να εξετάσετε το κοσμηματοπωλείο που είναι σημαντικός σχεδιασμός – πολλές πτυχές. Εξετάστε κάθε μεμονωμένο στοιχείο. μπορείτε συνήθως να παρατηρήσετε ότι συνδέονται και κατασκευάζονται. Τα μαζικά ή μηχανοποίητα κοσμήματα εμφανίζονται συνήθως πιο άκαμπτα και ομοιόμορφα. Ορισμένα χειροποίητα κοσμήματα παραδοσιακού στιλ εμφανίζονται λιγότερο τέλεια από τα μηχανουργικά κοσμήματα, παρόλο που τα χειροποίητα κοσμήματα καλής ποιότητας πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να διαρκούν και αυτό θα πρέπει να είναι προφανές στις λεπτομέρειες.

Ενδεχομένως εκπληκτικά, έχω διαπιστώσει ότι το μηχάνημα από κόσμημα συχνά σπάει πιο εύκολα από τα καλά κατασκευασμένα χειροποίητα κοσμήματα. Πολλά από τα μαζικά κοσμήματα που πωλούνται σήμερα ως χειροποίητα μπορεί να είναι σίγουρα χειροποίητα, για παράδειγμα σε πολυκαταστήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλής ποιότητας. Οι εγκαταστάσεις μαζικής παραγωγής, κατά μέσο όρο, περιλαμβάνουν τεχνίτες για να καλύψουν γενικά τις ποσοστώσεις αποτελεσματικότητας που οδηγούν σε ελαττωματικά κοσμήματα που δημιουργήθηκαν με τη χρήση φθηνότερων υλικών – στην πραγματικότητα, αν αυτό δημιουργείται τεχνικά από το χέρι.

Related Post